Maremonti utazási iroda

Olaszország

Val di Fiemme

Uticél adatlap

Távolság Budapesttől: 790 km
Pályamagasságok: 958 - 2415 m
Sípályák hossza: 140 km

5 kabinos, 32 ülõ- és 21 húzólift.

Pályák: 8 fekete, 35 piros, 29 kék. 150 km kiépített sífutópálya. Esti sízési lehetõség kivilágított pályákon.

A Dolomitok egyik legnagyobb és legismertebb sícentruma öt pályarendszerbõl áll. Kiválóan karbantartott pályáival, modern felvonórendszerével minden sízõ elvárásainak megfelel. A sícentrum több várost, illetve települést foglal magában, így az egyéb szórakozási lehetõségek legszélesebb skáláját kínálja idelátogató Vendégeinknek.

Sízés után, Cavalese: fedett uszoda, korcsolyapálya, fitnesz-centrum, disco. Az uszoda, korcsolyapálya és a síbusz használata a síbérlettel rendelkezõk számára ingyenes.

Predazzo: bobpálya.

Vendégeink a helyszínen a felnõtt síbérletek árából 5% kedvezményt kapnak !

 

 

6 NAPOS VAL DI FIEMMEI SÍBÉRLET ÁRAK :

2023/24 felnőtt gyermek senior
XI.25-XII.23. 299 € 209 € 269 €
XII.24-I.6. 332 € 232 € 299 €
I.7-I.27. 299 € 209 € 269 €
I.28-III.16. 332 € 232 € 299 €
III.17. után 299 €
209 €
269 €

Gyermekkedvezmény: 8-16 éves kor között. 8 éves korig ingyenes.
Seniorkedvezmény: 65 éves kor fölött.

A helyszínen válthatók un. 4+2, 5+1 napos síbérletek, melyek a 6 napból 1, illetve 2 napra érvényesek a Dolomiti Superski bármely sícentrumába, Vendégeink ezeket a síbérleteket is kedvezménnyel vásárolhatják meg.


Amennyiben forintban kíván fizetni, eurós árainkat a kalkulátorral átszámolhatja forintra. (A kalkulátor így számol: MNB napi középárfolyam + 1,5% kezelési költség.)
Fontos! Forint átutalásokat az aznapi árfolyammal tudjuk elfogadni. Amennyiben kérdése van, kérjük érdeklõdjön irodánkban.Szálláshelyek:


Residence Lagorai (Tesero) ***

Vendégeink egyik legkedveltebb apartmanháza, tágas és kényelmes apartmanokkal, amely Tesero központjától néhány percre található. Csoportok számára is ideális. A ház apartmanjait és az uszodát teljesen felújították !

Adatlap >>

Residence Le Plejadi (Cavalese) ***

A cavalesei uszoda és a korcsolyapálya közvetlen közelében néhány éve épült apartmanház. Apartmanjai tágasak és jól szeparáltak.

Adatlap >>

Residence Hotel Vacanze Veronza (Carano) ***

A sícentrum egyik legtöbb szolgáltatást nyújtó apartmanhotele, Carano városka fölött, csendes környezetben fekszik, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a fiemmei völgyre. A házban apartmanok és szállodai szobák is találhatók. Vendégeink kellemes pihenését színvonalas szolgáltatásaival és kiváló konyhájával biztosítja. 
Családbarát hotel, amely jelentõs kedvezményekkel, illetve ingyenes szolgáltatásokkal várja a kisgyermekes családokat (baby-kit).

Adatlap >>

Aparthotel és Residence Des Alpes (Cavalese) ***

A cermisi kabinos lift közelében található ház kényelmes és szép apartmanjaival, valamint számos szolgáltatásával várja az idelátogató Vendégeket. Az Aparthotel mellett fekvő épületben (Residence) lakó Vendégeink, használhatják a főépület szolgáltatásait.


Adatlap >>

Hotel Shandrani (Stava) ****

A völgy egyik legszínvonalasabb szállodája, gyönyörû, csendes erdei környezetben fekszik. Bõséges és választékos ellátással, számtalan szolgáltatással kényezteti Vendégeit. Különbözõ lakosztályok is rendelhetõk.

 

Adatlap >>

Sport Hotel Pampeago (Pampeago) ***

Kitûnõ helyen, a pampeagoi ülõliftek mellett található, jó szolgáltatásokkal rendelkezõ szálloda. Melléképületében 4 db. tágas apartman található, melyeket ellátás nélkül adnak ki.

Adatlap >>

Residence Majestic (Predazzo) ***

A színvonalas apartmanház Predazzo központjától néhány percre, a fõút mellett található. Kényelmes apartmanjain kívül számos kikapcsolódási lehetõséget kínál. Az apartmanokhoz szeparált konyha tartozik, többségük balkonos.

 

 

Adatlap >>

Residence Kristall (Predazzo) ***

A néhány éve épült elegáns apartmanház igényesen berendezett, tágas apartmanokkal Predazzo belvárosától mindössze 700 méterre, csendes környezetben fekszik.

Adatlap >>

Hotel Liz (Predazzo) ***

Predazzo belvárosához közel található kis, családi szálloda.

Adatlap >>

Residence Montebel (Tesero) ***

Tesero központjában található a néhány éve épült igényes apartmanház, jó szolgáltatásokkal.

Adatlap >>

Residence Miramonti (Daiano)***

Cavalese mellett, Daiano városka központjában, csendes, panorámás helyen fekvő kényelmes apartmanház.

Adatlap >>