Maremonti utazási iroda

Síutak

Olaszország síelés tekintetében is népszerű

Olaszország változatos, állandóan frissülő programkínálattal rendelkezik síelés terén, sífutópályák és túraútvonalak egész sorából választhatunk. Olaszország síelés szempontjából kiemelkedő természeti adottságokkal rendelkezik, így a klasszikus téli sportok mellett az extrém sportolási igényeket is kitudja elégíteni. Jól kiépített és rendszeresen karbantartott sípályái kiváló lehetőséget biztosítanak a sportoláshoz és kikapcsolódáshoz, amit az Olaszország időjárására jellemző sok napsütés csak tovább tökéletesít.

Síutak Ausztria varázslatos tájain

Ausztria világhírű sícentrumokban gazdag vidéke, gyönyörű hegyvonulatai, befagyott tavai sokszínű téli programot kínálnak. Az irodánk által szervezett síutak Ausztria legismertebb területein biztosítanak felejthetetlen élményeket. Az elsőrendű, hóbiztos pályák, fun parkok és wellness szállók pedig sokrétű szórakozási lehetőségeket nyújtanak a síutak során.

Változatos szlovákiai síutak

A szlovákiai hegyvidék különlegessége a nemzeti parkokban és hegyi tavakban gazdag tájban rejlik. Ezenkívül a kedvező árak és az ország közelsége is nagy szerepet játszik abban, hogy ennyire népszerűek a szlovákiai síutak a hazai síelők körében. A minőségi sípályák és wellness szállók pedig csak növelik a szlovákiai síutak közkedveltségét.

Síelés Franciaország festői hegyeiben

Franciaország a korlátlan lehetőségek hazája síelés tekintetében is, hiszen természeti adottságainak köszönhetően sokszínű sportolási lehetőséget kínál kezdőknek, családosoknak és profiknak egyaránt. Egyedülálló történelme és gasztronómiája pedig nemcsak a nagy városokban, de a kis falvakban is érzékelhető. Így a síelés Franciaország tájain hihetetlen kulturális és vizuális élményekkel gazdagítja telünket.

Síelés Szlovénia közkedvelt vidékein

A Szlovéniába szervezett síutak, elsősorban a kitűnően kiépített sípályáknak és a magas színvonalú szolgáltatásoknak köszönhetik népszerűségüket. A legtöbb szlovén sícentrum, fun parkok és kivilágított ill. hóágyúzott sípályák nagy választékát kínálja. A wellness szállók és termálfürdők pedig gondoskodnak arról, hogy a síelés után is nagy fokú kényelemben legyen részünk.

 

Síutak Ausztria, Franciaország, Olaszország, Szlovákia és Szlovénia legjobb sícentrumaiba

Európa legnépszerűbb síparadicsomaiba kínálunk síutakat, hogy kortól és tudásszinttől függetlenül megtalálhassa az Ön számára legmegfelelőbb sportolási és kikapcsolódási lehetőséget. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően sídesztinációinkat minőségi és rendszeresen karbantartott sípályák jellemzik.