Maremonti utazási iroda

Adja meg nevét és e-mail címét a feliratkozáshoz, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról!* Kijelentem, hogy megismertem és elfogadom a Maremonti Kft. adatkezelési tájékoztatóját és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Rólunk

Kedves Utazó!

Utazási irodánk sí- és snowboard utakat szervez Olaszország, Franciaország, Ausztria, Szlovákia és Szlovénia legjobb sícentrumaiba 2002 óta.

A nyári szezonban is kínálunk üdülési lehetőségeket, elsősorban a legfrekventáltabb olasz és osztrák hegyvidéki üdülőhelyeken, ahol számtalan lehetőség várja az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeinket.

Sokéves kiépített kapcsolatrendszerünk és utazásszervezési tapasztalatunk garantálja, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek leginkább megfelelő, minden szempontból tökéletes kikapcsolódást biztosító úticélt. Kínálatunkban szereplő minden szálláshellyel illetve sícentrummal közvetlen szerződésben állunk, így tudjuk Önnek a legjobb árakat és a leggyorsabb ügyintézést garantálni.

Kollégáink mind aktív sízők, a sícentrumok és szálláshelyek döntő többségét személyesen ismerjük, így saját tapasztalataink alapján tudunk Önnek segíteni a választásban. Irodánkban részletes sítérképekkel, leírásokkal várjuk érdeklődését.

Irodánk kizárólag saját szervezésű utakat értékesít.

Árainkat Euroban adjuk meg, melyeket így - a folyamatos Forint/Euro árfolyammozgásoktól függetlenül - az egész szezon ideje alatt garantálunk. Természetesen fizetni minden esetben Forintban is lehetséges, a befizetés napján érvényes árfolyamon, melyet az ártáblázatok alatti kalkulátorral ellenőrizhet.

Bízunk abban, hogy kínálatunk az Ön érdeklődését is felkelti és hamarosan utasaink körében üdvözölhetjük!

Kellemes pihenést kíván a MareMonti csapata!

Ecsegi Krisztina, Tóth Judit, Mátrai Lívia, Ricsovics László és Rónay Osszián.

1065 Budapest, Nagymező u. 52.
tel.: +36 70 595 2220

www.maremonti.hu,  si@maremonti.hu

 ZÁRVA TART!