Maremonti utazási iroda

Uticél adatlap

Távolság Budapesttől: 370 km
Pályamagasságok: 1069 - 1513 m
Sípályák hossza: 10 km
Magyar nyelvű síoktatás: Igen

2 ülõ, 10 húzólift         

Pályák: 1,5 km fekete, 4,3 km piros, 4 km  kék.         

Snowboardosok részére félcsõ. 10 km sífutópálya. Esti sízés.

Sízés után: Hotel Planja: uszoda, szauna, szolárium, masszázs, pezsgõfürdõ, fedett teniszpálya, squash, borozó, disco, játékterem, fitness, asztalitenisz. A Zrece Gyógyfürdõ mindössze 17 km-re található a centrumtól.

Szlovénia közkedvelt, kitûnõen felszerelt sícentruma, mely a sízésen kívül számtalan sportolási és kikapcsolódási lehetõséget nyújt az idelátogatóknak. A pályák hóágyúzottak, lehetõség van esti sízésre, valamint szánkózásra. A hegy lábánál található Zrece termálfürdõje, mely gyógyvizes medencéivel és széleskörû wellnessz szolgáltatásaival egész évben várja a Vendégeket.


KEDVEZMÉNYES, IRODÁNKBAN MEGVÁSÁROLHATÓ SÍBÉRLET ÁRAK:

***

SÍBÉRLET ÁRAK A HELYSZÍNEN:

Gyermekkedvezmény: 6-14,99 éves korig. 6 éves korig ingyenes szülői kisérettel.
Juniorkedvezmény
: 15-18,99 éves korig.
Seniorkedvezmény: 65 éves kor felett.


Amennyiben forintban kíván fizetni, eurós árainkat a kalkulátorral átszámolhatja forintra. (A kalkulátor így számol: MNB napi középárfolyam + 1,5% kezelési költség.)
Fontos! Forint átutalásokat az aznapi árfolyammal tudjuk elfogadni. Amennyiben kérdése van, kérjük érdeklõdjön irodánkban.Szálláshelyek:


Hotel Planja****/Hotel Rogla***S (Rogla)

A síközpont tetején fekvő, színvonalas szálloda közvetlenül a pályák közelében igényes wellness-részleggel és jól felszerelt sportcentrummal várja Vendégeinket. A két szállodát folyosók kötik össze. A Hotel Planjaban található a központi recepció és az étterem is.

Adatlap >>

Rogla bungalók*** (Rogla)

A Hotel Planja közelében található kényelmes, különálló bungalók.

Adatlap >>