Maremonti utazási iroda

Adja meg nevét és e-mail címét a feliratkozáshoz, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról!* Adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Maremonti Kft. adatvédelmi nyilatkozatát és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Ausztria

Innsbruck / Axamer Lizum, Patscherkofel, Stubai gleccser

Uticél adatlap

Távolság Budapesttől: 740 km
Pályamagasságok: 920 - 3200 m
Sípályák hossza: 122 km

Axamer Lizum: 1583-2338 m,  1 kabinos, 6 ülõ- és 3 húzólift.
Pályák: 40 km., ebből 10 km fekete, 21 km piros, 9 km kék. Snowboard park.

Patscherkofel: 920-2247 m,  1 kabinos, 3 ülõ- és 6 húzólift, 1 mozgó szőnyeg.
Pályák
: 20 km., ebből 10 km piros, 10 km kék. Esti sízés.

Stubai gleccser: 1750-3200 m., 5 kabinos, 7 ülõ- és 9 húzólift, 5 gyakorlólift és mozgó szőnyeg.
Pályák: 62 km., ebből 5 km fekete, 14 km piros, 21 km kék, 19 km kezeletlen pálya, kb. 3 km Snowboard park és Kinderland (Gyermekvilág).

Sízés után: uszoda, szauna, korcsolyapálya, disco, lovasszán.

Tirol fővárosa Innsbruck már két alkalommal is otthont adott a téli olimpiának. Az Innsbruck Olimpiai sírégió (Olympia SkiWorld) összesen 9 sícentrumot foglal magába: Axamer Lizum, Patscherkofel, Stubai gleccser, Glungezer, Mutterer Alm, Nordpark Seegrube, Schlick 2000, Kühtai és Rangger Köpfl. A különbözõ nehézségû sípályái között mindenki megtalálja a számára megfelelõt. A Stubai gleccser leghosszabb pályája 10 km-es.

Az alábbi szállásajánlataink mindegyike kedvezményesen tartalmazza valamelyik síbérlet árát!Szálláshelyek:


Hotel Alpinpark (Innsbruck) ****

A szálloda nyugodt környezetben, a Pradl városrészben található,  15 percnyi sétára Innsbruck óvárosától és 200 méterre a városi uszodától.

 

Adatlap >>

Hotel Bon Alpina (Igls) ***

Az Igls központjában található, sokrétû szolgáltatással rendelkezõ szálloda népszerûségéhez a Patscherkofel-kabin közelsége is hozzájárult. Szezonban a csomagárak a PATSCHERKOFEL-re érvényes síbérleteket tartalmazzák!

Adatlap >>

Hotel Grauer Bär (Innsbruck) ****

Innsbruck óvárosától kb. 50 méterre található az 1870-es évekbeli homlokzattal rendelkezõ, tradicionális szálloda. A ház a Nordkette hegyivasút alsó állomásától kb. 200 m-re található.

Adatlap >>