Maremonti utazási iroda

Adja meg nevét és e-mail címét a feliratkozáshoz, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról!* Kijelentem, hogy megismertem és elfogadom a Maremonti Kft. adatkezelési tájékoztatóját és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Szervezett sítúrák sí és snowboard oktatással

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hogy mit jelent nekünk a síelés? Olyan kikapcsolódást, ami semmihez sem mérhető. Mozgást, szabadságot, kihívást, élvezetet és végtelen örömet. Kijelenthetjük, hogy ez a sport a szenvedélyünk! Ebből a szenvedélyből nyerjük a kimeríthetetlen energiánkat, a szűnni nem akaró lelkesedést és az állandó mosolyt arcunkon, amit a K2 sí és snowboard iskola tanulói már megtapasztalhattak. Folyamatosan képezzük magunkat, hogy a legkorszerűbb oktatási módszerekkel, a legújabb technikákat ismertessük meg Veletek. Mindezt úgy tesszük, hogy mindenki megérezze:

A SÍELÉS NAGYBETŰS ÖRÖMFORRÁS! Ez a mi alapcélunk.

Mindannyian megtapasztaltuk, hogy minél magasabb szinten sajátítjátok el a síelést, annál több örömöt leltek ebben a gyönyörű sportban. „Mert az az élvezet, ha az él vezet”. Ezért mi a legtöbb síiskolával ellentétben nagy hangsúlyt fektetünk a felnőttek oktatására is. Ez emel ki minket a tömegből. Nálunk nem csak a gyerekek tanulnak meg síelni, vagy jutnak el egy komolyabb szintre, hanem az utak végén apukák mutatják meg a családnak mire is éreztek rá.

Az átlagosan 8 fős csoportokat az első délelőtt történő szintfelmérés alapján, tudás illetve kor szerint osztjuk szét. Az oktatás minden tudásszinten délelőtt és délután, naponta kétszer 2-2,5 órában történik. Az oktatás az érkezés utáni napon reggel 10 órakor kezdődik és az utolsó nap 12.30-ig tart.   A részvételi díj tartalmazza a síoktatás díját. Oktatást nem igénylő felnőttek részére vállaljuk csak a szálláshely foglalását is. A síoktatás alsó korhatára a gyerek hozzáállásától függően 3-4 éves kor, míg a snowboard tanulás alsó korhatára 7-8 év. A gyermekkedvezmények szülővel közös szobában/apartmanban vehetők igénybe 3.,4.,5. ágyon. Bizonyos sícentrumokban a kártyás síbérletre 3-5 € kauciót kell fizetni, ezt a hét végén a bérlet leadásakor vissza adják.

Ezekre a túráinkra csoportkedvezményt illetve törzsutas kedvezményt sajnos nem tudunk adni, jelentkezni telefonon
(061 312 1112) vagy e-mailben (austria@maremonti.hu) lehet.